Slavni glumac Robert Retford (82) prodaje svoje imanje sa vinogradom u Kaliforniji, tačnije u San Heleni za 7,5 miliona dolara. Reč je o kući koja se prostire na 1600 m2 sa pogledom na dolinu Napa. Umetnički atelje, radionica, garaža, baštenska kučica samo su neke od dodatnih objekata koji ulaze u ovu cenu. 

O tome koliko legendarni glumac ima ukusa, njegovom hedonističkom karakteru i osećaju za lepo govore svaka prostorija i svaki kutak oe kuće. U njoj se nalaze tri kupatila i tri spavaće sobe, ispred kuće je veliki bazen, a njeno okruženje je pravi rajski vrt. 

Glumac je očigledno imao želju da u svakom trenutku uživa u prirodi pa je tako ona deo enterijera, jer su dnevni boravak, čak i spavaća soba izvedeni sa velikim prozorskim ostvorima gotovo iste površine kao i zid - time je priroda zakoračila i postala sastavni deo ovog enterijera. Dnevni boravak je svedočanstvo dobrog ukusa sa prirodnim elementima kao što su drvo i kamen koji su pravilno i umereno dozirani u prostranom i otovrenom bambijentu kojim dominira bela boja.

PROČITAJTE JOŠ: ZAVIRITE U DOM IRINE ŠAJK I BREDLIJA KUPERA: porodični dom na Menhetnu vredan 13 miliona dolara (FOTO)

Nameštaj svednih i klasičnih linija diskretno, poput blagog začina, uveseljava poneki rudimentarni komad poput klub stočića koji je načinjen od širokog debla. Terasa sa baldahinom uz bazen je prava hedonistička oaza. 

POGLEDAJTE U GALERIJI KAKO IZGLEDA RASKOŠNO IMANJE ROBERTA RETFORDA! 

Tekst: I. M.

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Kuća i vinograd Roberta Retforda koji se nalaze u Kaliforniji oduzimaju dah!