Sve više vremena provodimo u sedećem, iskrivljenom položaju koji loše utiče na svaki deo tela i može da izazove pojavu nekog oboljenja u bilo kom periodu života. Upravo to je osnovni razlog razvoja Spinemax podrške za vrat – da zaštiti kičmu i omogući pravilan razvoj i držanje.

podrška za vrat
Promo 

Prevencija kratkovidosti

Podrška za vrat automatski zaključava rastojanje koje je potrebno, podešava visinu, odgovara višestrukim scenama – može da se koristi i kada pišete, dok ste u školi, dugo stojite… što predstavlja olakšanje i za oči.

Prevencija od cervikalne spondiloze izazvane pognutom glavom

Podrška za vrat limitira ugao pognute glave za prevenciju kompresije vrata. 

Prevencija pogrbljenosti

Osnovna škola je kritičan period u odrastanju dece i formiranju tela i takođe je jako bitan za razvoj dobrih i pravilnih navika – podrška će pružiti neophodnu potporu kako bi razvoj bio pravilan. 

Podrška za vrat odgovara osobama od 6 – 50 godina starosti i postoji u 2 veličine: S i L. Veličina S je napravljena za decu, dok veličina L odgovara odraslima. 

Pomozite svojim najdražima da razviju dobre navike i naručite im podršku za vrat klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 5.000 rsd.

* Dostava je besplatna.

Izvor: Promo