Tekst: Promo

Bol može nastati naglo ili postepeno, može biti tup ili pak oštro da probada. Javlja se u svakom životnom dobu, ali je karakterističan za osobe u  30-im i 40-im godinama. Najčešći razlog za pojavu bola je mehaničke prirode i uglavnom se radi o bolesti međupršljenske hrskavice, u lumbalnom delu kičme. 

Najčešći mehanički razlozi oštećenja kičme su neodgovarajući ležaj, previše mekan ili previše tvrd dušek, neodgovarajući jastuk, spavanje na stomaku, spavanje bez jastuka, stolice koje nisu ergonomske, rad za tastaturom bez odgovarajućeg oslonca za laktove, predugo stajanje, nošenje velikih tereta, itd.

Da li ste znali da postoji način da se rešite bola i vratite život u normalu bez konzumacije raznih lekova i besomučne jurnjave za nekim lekarom? U pitanju je fantastični vazdušno dekompresioni sistem.

Vazdušno dekompresioni sistem jedina je terapija za regiju vrata, kičme i donjeg dela leđa koja ne koristi lekove, a deluje sistemski na organizam! On je rešenje za vraćanje normalnom životu, sportu i radnim aktivnostima koje su ograničene kada je prisutna bol.

Spinemax LD 2
Promo 

Pomoću vazdušnih komora nežno rasteže trup umanjujući uticaj gravitacije i pritisak koji izaziva bol. Za razliku od drugih pojaseva koji imaju klasičnu funkciju steznika, lagan dekompresioni pojas povećava međupršljenski prostor, oslobađa od pritiska i umanjuje bol.

Jedinstvene vazdušne komore projektovane su tako da spontano i lako dovedu do dekompresije i oslobode Vas bola.

Vazdušno dekompresioni pojas možete koristiti i tokom obavljanja svakodnevnih aktivnosti, na poslu ili kod kuće. Postavlja se veoma lako i nije potrebna nikakva posebna obuka.

Vazdušno dekompresioni pojas Spinemax LD2:

  • Relaksira grčenje mišića i bol
  • Pomaže u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze
  • Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima
  • Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme
  • Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama
  • Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Spinemax LD2 pojas poručite online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po sniženoj ceni od 9.300 rsd.

*Dostava je besplatna, a garancija iznosi 12 meseci.

**Klikom OVDE možete videti kompletnu ponudu pojaseva i drugih pomagala za otklanjanje bola.

Tekst: Promo