Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJČEŠĆI HORMONALNI PROBLEM KOD ŽENA SU POLICISTIČNI JAJNICI: Simptomi su podmukli, obratite pažnju na ovo!

Bilo koji hormonalni disbalans nije lako prepoznati.

 Izvor: Profimedia

Postoje periodi u životu svake žene kada se može očekivati njihova pojava, kao što je početak ciklusa, tinejdžersko doba, itd. , ali disbalans se može javiti u bilo kom životnom dobu, izazvan raznim razlozima (načinom života, količinom stresa sa kojom se suočavamo, neuravnoteženom ishranom, genetikom...). Neophodno je osluškivati organizam kako bi se na vreme uočio problem i utvrdila tačna dijagnoza. Najčešći hormonalni disbalans kod žena jesu policistični jajnici.

Njihovi simptomi su podmukli i mogu se protumačiti kao nešto totalno drugo. Mnoge žene ni ne znaju da imaju ciste na jajnicima, a kamoli sindrom. Pored obavezne godišnje kontrole kod ginekologa, obratite pažnju na simptome kao što su nerednovni ciklusi, krvarenje između ciklusa, gojaznost, maljavost, akne, opadanje kose, neplodnost. Prisustvo sindroma policističnih jajnika ne može se ni otkriti prilikom standardnog ultrazvuka, već samo vaginalnim ultrazvukom.

Ukoliko imate ovaj problem, sumnjate na njega ili imate predispoziciju da ga dobijete, u svakodnevnu ishranu potrebno je uključiti dijetetski suplement koji će pomoći da se hormonalni balans ponovo uspostavi. Preparat koji se pokazao kao najbolji u toj sferi jeste Folinomel. Dame su izuzetno zadovoljne njegovim učinkom, jer im je pomogao da se ciklus unormali, da se težina vrati u normalu, akne da nestanu i najbolje od svega – da ostanu trudne i imaju normalnu trudnoću i porođaj.

 Izvor: Promo

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu, i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod problema hroničnog pelvičnog bola, kod pacijentkinja sa sindromom policističnih jajnika i sa problemom mioma.

Uz pomoć Folinomela ćete:

 • Regulisati menstrualne cikluse

 • Poboljšati ovulaciju

 • Pospešiti kvalitet jajnih ćelija, kao i njihov broj

 • Smanjiti rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći

 • Sniziti insulin i glukozu

 • Sniziti holesterol

 • Rešiti problem mioma na materici

 • Rešiti problem nervoze i prekomerne težine

 • Smanjiti potrebe za određenim namirnicama.


Naručite Folinomel klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.990 rsd i rešite hormonske poremećaje prirodnim putem.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije