Engleska princeza Kejt Midlton 23. aprila 2018. godine rodila je treće dete! Ova lepotica rešila je da što pre skine višak kilograma koji joj je ostao posle porođaja, a nećete verovati kako izgleda njen jelovnik, piše Lepa & srećna.

Kejt želi što pre da smrša, ali mora da se hrani redovno i zdravo zbog dojenja bebe. Princezina dijeta se zasniva na tome da pojede 5 porcija voća i povrća dnevno i da popije sok od ceđenog voća bez dodavanja šećera, ali ne više od 150 ml. Dozvoljeno je da jede zdrave grickalice kako bi imala energiju, a supa od povrća, kajsije, jogurt i humus u jelovniku su odlične namirnice za mame koje doje bebu. 

Kejt ne bi trebalo da jede ribu više od dva puta nedeljno, a kofein će izbegavati ili maksimalno smanjiti sve dok doji bebu. Tek 6 nedelja posle porođaja Kejt će početi da radi lagane vežbe kako bi što pre iskinula višak kilograma. Sigurni smo da je engleska princeza ovaj proces mršavljenja ubrzala zbog venčanja princa Harija i pinceze Megan Markl, a ostaje da vidimo da li će do tad uspeti figuru da dovede do savršenstva.

PROČITAJTE JOŠ:

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE MEGAN MARKL OBUKLA ZA ROĐENDAN KRALJICE ELIZABETE

DA LI ĆE TREĆE DETE KEJT MIDLTON NASLEDITI KRALJEVSTVO

USPELA JE DA SMRŠA 60 KILOGRAMA, A SVAKOG DANA JE OVO RADILA SAMO 10 MINUTA

DOKTORI ŠOKIRANI, SVE DIJETE MORAJU DA IZBACE OVAJ SASTOJAK: evo šta morate da prestanete da uzimate ako želite brzo da oslabite

Većina nas zna da su bezalkoholna pića loša ne samo za našu liniju, već i za zdravlje, piše Lepa & Srećna

Počevši od popularnog "žutog" i "crnog" soka koji se služe na svim veseljima u Srbiji, pa do limenki svetskih brendova koje deca obožavaju, svi ovi napici puni su šećera!

Zato su loši kako za zube tako i za šećer u krvi i gomilanje kilograma, ali novo otkriće pokazuje da nije samo njihov sastav problem za lepu liniju. Krivci su i mehurići! Naime, kako su istraživači utvdili, dodavanjem ugljen-dioksida u zaslađenu vodu kod ispitanika koji su je pili znatno se pojačavala glad. Isto se desilo i sa vodom bez šećera. Rezultat pokazuje da nas slatko, gazirano piće tera da pojedemo 140 kalorija više, a gazirana obična voda čak 120 kalorija više. Sve dijete moraće da uzmu u obzir ovaj podatak i uvedu kao pravilo da ko god želi da oslabi mora da pije običnu, negaziranu vodu.

PROČITAJTE JOŠ:

NAJBOLJI TURSKI BUREK SA SIROM (RECEPT)

ŠTA SE DEŠAVA U TELU AKO POPIJETE 2 PIVA DNEVNO

OVE HIT KAPUTE I ZIMSKE JAKNE NOSI SEKA ALEKSIĆ