Kada se pojavila na muzičkoj sceni, pevačica Kristina Agilera imala je liniju iz snova i važila je za jednu od najzgodnijih dama sa svetske javne scene.

Nakon godina uspešne karijere, Kristina je odlučila da se posveti porodici i 2008. godine rodila je prvo dete. Tokom trudnoće nakupio se višak kilograma, a pevačica se brzo izborila s njim pomoću Dugine dijete. Dve godine kasnije, tokom razvoda od Džordana Brejtmana, Kristina se ponovo ugojila. Nekoliko godina kasnije sreću je pronašla u zagrljaju muzičara Metjua Ratlera, kojem je 2014. godina rodila ćerku Samer Rejn.

I druga trudnoća donela je višak kilograma. Pokušala je da smrša kao nakon prve trudnoće, ali ovoga puta joj nije pošlo za rukom i mučila se sa viškom kilograma punih devet godina, isprobavajući razne dijete koje nisu davale rezultate.

kristina agilera (3).jpg
Profimedia 

Poslednjih nekoliko meseci veoma je očigledno da je Kristina drastično smršala.

Na pitanje kako, pevačica je dala iznenađujući odgovor - batalila je sve dijete! Kristina se sada okrenula raznovrsnoj ishrani i trudi se da se drži balansa kada je u pitanju hrana, odnosno da pretežno jede zdravo i u umerenim količinama, ali ne libi se da ponekad udovolji sebi nekim slatkim zalogajem ili grickalicama.

kristina agilera.jpg
Profimedia 

Ključ njene fenomenalne figure zapravo leži u mnogo vežbanja, od napornih treninga, do opuštajućih aktivnosti u kojima Kristina uživa. Pomoću boksa i kardio vežbi pevačica održava kondiciju, dok su joj joga i vežbe snage pomogle da suptilno oblikuje mišiće i izgleda bolje nego ikada.

Kako vam sada izgleda Kristina? Pročitajte i kako je žena Pirsa Brosnana smršala 45 kilograma.

BONUS VIDEO

Mama troje dece uspela da smrša 20 kg TikTok/ljodielm

Tekst: Lepa&srećna/B.S.