Kada su u pitanju deca, važno je da se na vreme krene sa učenjem pravilnog držanja i razvijanja zdravih navika kao prevencija kratkovidosti, savijanja i pogrbljenosti. Kod odraslih je najveći problem to što najveći deo svog vremena provode na poslu u sedećem položaju. Jako je teško održati pravilan položaj tokom 8 sati, neminovno je da se kad-tad iskrivimo, a to uglavnom ni ne primetimo. Kada ne bi postojale posledice toga, onda ne bi bio problem, međutim, ipak je neophodno nešto preduzeti. Evo i šta!

Pravilno držanje i zaštitu za kičmu pružiće vam ova Spinemax podrška za vrat.

podrška za tekst.jpg
Promo 

Prevencija kratkovidosti

Podrška za vrat automatski zaključava rastojanje koje je potrebno, podešava visinu, odgovara višestrukim scenama – može da se koristi i kada pišete, dok ste u školi, dugo stojite… što predstavlja olakšanje i za oči.

Prevencija od cervikalne spondiloze izazvane pognutom glavom

Podrška za vrat limitira ugao pognute glave za prevenciju kompresije vrata.

Prevencija pogrbljenosti

Osnovna škola je kritičan period u odrastanju dece i formiranju tela i takođe je jako bitan za razvoj dobrih i pravilnih navika – podrška će pružiti neophodnu potporu kako bi razvoj bio pravilan. 

Podrška za vrat odgovara osobama od 6 – 50 godina starosti i postoji u 2 veličine: S i L. Veličina S je napravljena za decu, dok veličina L odgovara odraslima.

Pomozite svojim najdražima da razviju dobre navike i naručite im podršku za vrat klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po SNIŽENOJ ceni od 3.900 rsd.

 * Dostava je besplatna.

Tekst: Promo