Bol u leđima možete osetiti posle dužeg i nepravilnog sedenja, lošeg spavanja na previše tvrdom ili mekanom dušeku ili ako dugo stojite ili nosite veliki teret. Ovo su samo neki od razloga zašto može doći do bola. Jeste da može biti bezazlen, ali se mora reagovati na vreme, jer može doći do većih problema.

Da li ste znali da postoji način da se rešite bola i vratite život u normalu bez konzumacije raznih lekova i besomučne jurnjave za nekim lekarom? U pitanju je fantastični vazdušno dekompresioni sistem.

Vazdušno dekompresioni sistem jedina je terapija za regiju vrata, kičme i donjeg dela leđa koja ne koristi lekove, a deluje sistemski na organizam! On je rešenje za vraćanje normalnom životu, sportu i radnim aktivnostima koje su ograničene kada je prisutna bol. 

LD1-spinemax-hangar.jpg
Promo 

Pomoću vazdušnih komora nežno rasteže trup umanjujući uticaj gravitacije i pritisak koji izaziva bol. Za razliku od drugih pojaseva koji imaju klasičnu funkciju steznika, lagan dekompresioni pojas povećava međupršljenski prostor, oslobađa od pritiska i umanjuje bol.

Jedinstvene vazdušne komore projektovane su tako da spontano i lako dovedu do dekompresije i oslobode Vas bola.

Vazdušno dekompresioni pojas možete koristiti i tokom obavljanja svakodnevnih aktivnosti, na poslu ili kod kuće. Postavlja se veoma lako i nije potrebna nikakva posebna obuka. Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu pojasa.

Vazdušno dekompresioni pojas Spinemax LD1:

  • Relaksira grčenje mišića i bol
  • Pomaže u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze
  • Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima
  • Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme
  • Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama
  • Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Spinemax LD1 pojas poručite online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po sniženoj ceni od 8.900 rsd.

*Dostava je besplatna, a garancija iznosi 12 meseci.

**Klikom OVDE možete videti kompletnu ponudu pojaseva i drugih pomagala za otklanjanje bola.