Želite da renovirate stan a da ne potrošite previše novca počnite od stočića za kafu koji je ujedno i polica za knjige.

Ako imate stare gajbice iskoristite ih i prefarbajte, a ukoliko morate da ih kupite opredelite se za ekonomičniju varijantu koja košta oko 220 dinara i obojite jeftinim lakom ili bojom. Ukoliko želite da vaš stočić - polica bude potpuno moderan na njega stavite točkiće koji će vam dati mogućnost da ovaj jedinstveni komad nameštaja koristite u bilo kom delu stana, pa čak i na terasi dok uživate u jutarnjoj kafi.

Dekorativne sveće, cveće, ploče ili šta god da preferite možete da stavite na ovaj stočić - policu, a autori preporučuju da čak i visoku lampu postavite u središnji deo kako bi i tokom noći ceo „projekat“ imao očaravajući efekat.

Ako imate vremena i dovoljno mašte čitav stočić – policu možete da oplemenite sa ličnim fotografijama, to je idealan način da vaši omiljeni trenuci budu uvek ispred vas. Vinski sanduci su veoma popularni za razne uradi sam projekte pa ih možete iskoristiti i za ovaj jer su čvrsti i dovoljno atraktivni sami po sebi. U njih mogu da stanu brojne dekoracije, zanimljivi predmeti, a pored toga veoma su praktični.

Spojite četiri gajbice tako da u sredni ostane rupa. Zakucajte manje eksere i pričvrstite ih jednu za drugu. Ušrafite četiri točkića i to je to, možete da se bavite dekoracijom.

Kako se tačno pravi ovaj komad nameštaja pogledajte u videu ispod.

Kako napraviti sto od 4 gajbice? Youtube/ Homedit

 Izvor: Lepa&Srećna