Već dugo priželjkujete da svoj dom osvežite nekom promenom, ali vas kućni budžet ograničava? Ne očajavajte - dizajnerka enterijera Čeril Ajzen, koja je zadužena za izgled domova slavnih, otkriva trikove pri uređenju koji će uneti glamur i luksuz. Ona ima nekoliko saveta kako to da učinite, ali najjeftinije je da se pozabavite bojom zidova.

"Najjeftiniji način da običnoj prostoriji trenutno date izgled otmenog francuskog budoara jeste da jedan zid ofarbate u tamnu boju ili ga prekrijete tapetama od jute. Takođe, veliki raskošni tepih učiniće da mala soba izgleda veća nego što jeste", tvrdi ona i naglašava da je važno da se ne preteruje sa detaljima.

Na police stavite po koju knjigu ili vazu, a komadi nameštaja treba da budu različite boje i oblika da prostor ne bi izgledao monotono. Čerli savetuje da pastelni tonovi dominiraju domom, ali i da iznad sofe stavite jedan efektan detalj kao što je slika ili ogledalo.

Ono što već sada posedujete možete predstaviti u drugačijem svetlu, dovoljno je samo da imate volju, želju i malo vremena. Velika količina novca vam ne treba, zato sledite savete stručnjaka i učinite svoj dom kutkom koji će se dopasti svakom vašem gostu.

 Izvor: Lepa&Srećna