Sastojci:
- 3 glavice crnog luka
- 1,2 l mleka
- 100 g rendanog parmezana
- 2 kašike brašna
- suvi začin
- ulje, so, biber
- krutoni
PROČITAJTE JOŠ: NEODOLJIVO PREDJELO ZA JESEN: čorba od bundeve (RECEPT)
Priprema:
Luk narendajte što sitnije ili ga sameljite, pa ga propržite na ulju. Kada se zažuti, zalijte ga čašom vode, posolite i kuvajte desetak minuta. U drugoj šerpi zakuvajte mleko i dodajte brašno razmućeno s malo vode. Luk procedite kroz sito i ubacite u mleko, pa pustite da kuva pet minuta. Dodajte začine i parmezan, prokuvajte još pet minuta i poslužite.
Izvor: Lepa i Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka