Svako jelo od mesa, ribe, pa čak i povrća sa roštilja dobiće sasvim nov, pikantniji ukus ako ga poslužite sa nekim prelivom.
Dok je za mnoge savršen preliv onaj koji kao glavni sastojak sadrži kečap odnosno paradajz, drugi više uživaju u ukusima sa belim lukom, a neki ne vole ni jedno ni drugo, ali bi rado probali nešto sasvim novo!
Donosimo vam u galeriji nekoliko predloga, a na vama je da odlučite koji preliv najviše prija vašem ukusu!
Vidi galeriju
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka