Iako se čini da nema mnogo dileme kako se priprema testo za picu, svi koji su probali znaju da je svojevrsna umetnost napraviti tanko, hrskavo testo koje nije žilavo.
Mi vam donosimo recept koji će vam pomoći da pravi duh Italije donesete u svoju kuhinju
Priprema:
Izmešajte sve suve sastojke, dodajte mleko i ulje i umesite testo. Stavite dodatke po vašem ukusu i pecite do 15 minuta na 225 stepeni. Sastojci su dovoljni za picu veličine jednog velikog pleha. Ako želite da kasnije pripremate picu testo uvijte u foliju i odložite u frižider.
.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka