- Sastojci:
- tikvice
- jaja
- brašno
- ulje
- beli luk
- peršun
- ulje za prženje
- maslinovo ulje za preliv
- so
Priprema:
Oljuštite tikvice, isecite na nešto deblje kolutove.
Posolite i ostavite da se malo ocede.
Umočite svaki kolut u jaja pa u brašno i ponovo u jaja, pa pržite kratko na vrućem ulju.
Vadite na kuhinjski papir da se ocede od ulja.
Iseckajte beli luk i peršun, pomešajte sa sirćetom i maslinovim uljem.
Na svaki kolut tikvica stavite malo smese od belog luka i peršuna i poslužite.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka