- Sastojci:
- 450 gr smrznute bele ribe u filetima
- 4 kašika brašna
- 1 kašika aleve parike
- 2 krupna jajeta
- so, biber
- limun po želji
Priprema:
Filete ribe otopite preko noći, u frižiredu.
Isecite ih na trake širine oko 2 cm, uvaljajte ih u brašno, pa u jaja, a na kraju u hlebne mrvice (prezlu) pomešanu sa alevom paprikom (po želji, možete koristiti slatku ili ljutu).
Pržite štapiće u dubljem ulju, po par minuta sa svake strane, tako da budu hrskavi i zlatnožuti.
Vadite ih na dupli papirni, kuhinjski ubrus i držite na toplom dok ne budu svi isprženi.
Služite uz kriške limuna i sokom, po želji, ovlaš poprskajte pržene riblje štapiće.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka