Sastojci:
400 g mlečne čokolade
1 šoljica hrskavih pirinčanih pahuljica (od 2 dcl)
so
Priprema:
Četvrtastu dublju posudu veličine 20×20 cm prekrijte papirom za pečenje.
Rastopite čokoladu na pari i odmah dodajte pirinčane pahuljice.
Izmešajte, prebacite u posudu za pečenje i malo posolite.
Stavite u zamrzivač na sat vremena.
Ako želite biti kreativniji pri serviranju, oblikujte kuglice i poslužite ih u papirnatim kalupima za praline.
Izvor: Gastro.hr/Stvarukusa.rs
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka