Sastojci:
- 500 gr propasiranog paradajza
- kocka za supu ili kašika vegete
- manja glavica crnog luka
- 60 g margarina
- 200 g skuvanog i izgnječenog krompira
- 2 jajeta
- 3 kašike brašna
- so, biber
- malo celera
Priprema:
Propržite sitno seckan crni luk, dodajte kašiku brašna i nalijte propasiranim paradajzom i litrom vode, piše Stvar ukusa. Umešajte začine i celerov list i kuvajte narednih 15 minuta. Knedle se prave na sledeći način: umutite margarin, dodajte jaja, krompir, tri kašike brašna i so. Kašičicom vadite knedle i spuštajte ih u čorbu koja vri na laganoj vatri, da se knedle ne bi raspale.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka