Sastojci:
- 150 gr kinoe
- glavica crnog luka
- 2 šargarepe
- 2 kašike ulja ili gia putera
- sveži peršun
- so, biber
Priprema:
Prodinstajte luk i šargarepu na ulju, na tihoj vatri i sa malo vode.
Dodajte kinou, nalijte vodom i kuvajte dok ne bude mekana i pahuljasta. Umešajte seckani lešnik, posolite, pobiberite i pospite peršunom. Začinite po ukusu.
VIŠE: Vezirski pilav
Izvor: Lovesensa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka