Sastojci:
- 1 kg krompira
- ulje za prženje
- nekoliko čenova belog luka
- mešavina finih začina - ruzmarin, origano, biber, bosiljak...
- so po ukusu
Priprema:
Krompire iseći po dužini i prosušiti krpom. Pržiti na vrelom ulju uz povremeno mešanje. Vaditi na vreli tanjir postavljen kuhinjskim papirom da se kratko ocedi višak ulja, a zatim prebaciti u vruću činiju za serviranje i tako vrelo izmešati sa začinima i belim lukom. Na kraju posolite.
Napomena: Začine kao i beli luk koristiti po želji i ukusu.
Izvor: Lisa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka