Sastojci:
- 1 kg sitnog mladog krompira
- 4 čena sitno seckanog belog luka
- ½ šolje parmezana
- maslinovo ulje
- peršun
- so, biber
Priprema: Krompir dobro operite i skuvajte. Ostavite ih sa strane da se ohlade i poređajte ih u tepsiju. Svaki krompir zgnječite čašom da liči na šniclu. Pospite maslinovim uljem, posolite i pobiberite. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni 30 minuta. Okrenite ih nakon pola pečenja i kada budu gotovi pospite mešavinom parmezana i belog luka.
Izvor: Domaćica
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka