Sastojci:
- 500 g tankih kora
- bundeva
- 300 g sremskog sira
- 3 jajeta
- 1 dl kisele pavlake
- malo kukuruznog brašna
- malo soli
Priprema:
Za jednu rolnu uzmite dve kore jednu preko druge, koje ste poprskali uljem, pa stavite fil od narendanog mesa bundeve kome ste dodali sir, jaja, kiselu pavlaku i malo soli. Po filu pospite malo kukuruznog brašna i urolajte kore. Podmažite okruglu tepsiju. Urolane kore ređajte u krug – krenite od sredine i svaku novu rolnu samo dodajte tako da na kraju tepsija izgleda kao da je u njoj veliki puž. Rolne poprskajte uljem i pecite na umerenoj temperature sok ne dobiju lepu boju.
Vreme pripreme: 45 minuta
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka