Sastojci:
- 4 čena belog luka
- 2 manje glavice crnog luka
- 2 sveže crvene ljute papričice
- 500 g feta sira
- grančica svežeg timijana
- grančica svežeg
- ruzmarina
- 2 lista lovora
- kašičica bibera u zrnu
- 1/2 l maslinovog ulja
Priprema: Luk i beli luk oljuštite i sitno iseckajte. Papričicu takođe isecite sitno, kao i listiće timijana i ruzmarina. Sir isecite na kocke, stavite sa svim začinima u teglu, dolijte ulje i dobro zatvorite. Držite na tamnom i hladnom mestu, ali ne u frižideru. Ostavite da stoji 3 dana i tek onda servirajte.
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka