Sastojci:
- 300 gr bundeve
- 1 glavica crnog luka
- kašika pavlake
- kocka za supu
- biber, so, 1 kašičica sirćeta
Priprema: Sitno iseći luk i kratko ga izdinstati na ulju. Dodati bundevu isečenu na kocke i naliti sa malo vode. Kuvati dok bundeva ne omekša. Ispasirati bundevu zajedno sa lukom, staviti kocku za supu i doliti još vode, da provri. Staviti biber, so i kašičicu sirćeta. Pred služenje u tanjir staviti kašiku pavlake.
Vreme pripreme: 30 min.
Recept je poslala naša čitateljka Marija Mirković. Zahvaljujemo joj se i pozivamo vas da ga lajkujete na našoj Fejsbuk stranici, kao i da učestvujete i sami u Lisinom kulinarskom izazovu! Više o njemu, pročitajte ovde.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.