- Sastojci:
- 2 šolje pečene paprike
- 2 šolje skuvanog crvenog sočiva
- 5 kašika maslinovog ulja
- 2 kašike tahinija od susama
- 2 čena belog luka
- sok od limuna
- so
Priprema:
Isecite na sitno prethodno ispečene i oljuštene crvene paprike.
Pomešajte ih sa skuvanim sočivom, dodajte i ostale sastojke.
Pasirajte sve dok se ne dobije homogena smesa.
Ovaj humus je izuzetno pogodan za mazanje prepečenih kriški hleba, za garnirung mesu pečenom na roštilju, uz pržena ili kuvana jaja.
Izvor: Bonapeti.rs
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka