Pravilnom pripremom na visokoj temperaturi možete dobiti hrskav, reš pečen krompir sa vrlo malo masnoće, piše Lepa & Srećna.
- Sastojci:
- 1 kg krompira
- 1 kašičica ulja
- so i biber po ukusu
Priprema:
Ugrejte rernu na 220 C stepeni.
Oljuštite i isecite krompir na kriške, pa ga prokuvajte u posoljenoj vodi - oko 5 minuta.
Ocedite krompir, sipajte ga u pleh ili tepsiju pa pospite uljem.
Dobro promešajte a onda raširite krompir tako da bude svuda samo u jednom sloju.
Posolite i pobiberite (najbolje sveže mlevenim biberom).
Pecite 20 minuta pa izvadite pleh iz rerne, prevrnite krompir i pecite još 15 minuta.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka