Sastojci:
- 10 jaja
- 200 gr šećera
- 200 gr lešnika
- 400 gr čokolade
- 200 gr mlevenog milihbrota (slatka prezla)
- 200 gr šlaga
- 300 gr pekmeza od kajsije
Priprema: Belanca umutiti sa šećerom, žumanca umutititi sa 200 gr rastopljene čokolade, dodati razmekšan buter, pomešati sa snegom od belanaca. Dodati prepečen i samleven lešnik, slatku prezlu, izmešati i seći u okruglom plehu prečnika 25 cm na temperaturi od 200 C. Iseći na tri dela, filovati džemom od kajsija. Prelite čokoladom rastopljenom sa malo šećara i malo ulja i ukrasiti šlagom.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka