Sastojci:
- 2 dl mleka
- 100 g ementalera
- 100 g gorgonzole
- 50 g kačkavalja (trapist, gauda…)
- 50 g rendanog parmezana
- 4 žumanceta
- 500 g testenine (pene, rigatoni, fusile...)
Priprema:
Na pari mešajte mleko s parmezanom i na kockice isečenim drugim vrstama sira da se sir otopi, a sos zgusne. Sklonite s vatre i umešajte jedno po jedno žumance. Prelijte preko kuvane testenine.
Vreme pripreme: 25 minuta
Napomena: Ova testenina se ne podgreva niti soli!
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka