Sastojci:
- 2 beze kore
- 100 g pekmeza od borovnica
Fil:
- pakovanje praha za tiramisu
- 2 dl mleka
- 1,5 dl pavlake za šlag
- 2 kašike soka od pomorandže
- kašika instant kafe
- 2 kašike vruće vode
- kakao za posipanje
Priprema: Tiramisu prah dodajte mešavini mleka i pavlake, dodajte sok od pomorandže. Mutite mikserom tri minuta. Instant kafu pomešajte s vrućom vodom, ohladite i umešajte u tiramisu krem. Beze podlogu premažite s pola količine pekmeza od borovnice. Na to rasporedite pola količine tiramisu krema, pokrijte drugom beze korom, premažite preostalim pekmezom i tiramisu kremom. Tortu ostavite u frižideru pola sata, pospite kakaom i služite.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka