- Sastojci:
- 250 gr keksa
- 75 gr putera
- 400 gr nutele (na sobnoj temperaturi)
- 100 gr prepečenih, seckanih lešnika
- 500 gr krem-sira (na sobnoj temperaturi)
- 60 gr prah-šećera (prosejanog)
Sameljite keks, dodajte puter i kašiku nutele i mešajte u blenderu ili mikserom dok ne dobijete meke grudvice.
Dodajte još 75 gr seckanog lešnika i mešajte dok ne dobijete smesu nalik vlažnom pesku. Sipajte masu u okrugli kalup i utisnite je prstima ili poleđinom kašike. Ohladite u frižideru.
Umutite krem-sir i prah-šećer tako da dobijete glatku smesu, pa dodajte preostalu nutelu i mešajte dok se ne sjedini.
Razmažite krem preko podloge od keksa. Pospite kolač mrvljenim lešnikom pa ostavite da se hladi najmanje četiri sata ili preko noći. Servirajte pravo iz frižidera.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka