- Sastojci:
- 500 g tankih kora za pitu
- 750 g svežeg kupusa
- šoljica pirinča
- 2 glavice crnog luka
- ulje
- so, biber
Priprema: Sitno iseckan luk i kupus zajedno propržite na ulju da omeškaju i dobiju boju. Dodajte skuvan i oceđen pirinač i posolite i pobiberite.
Dve kore poprskajte mešavinom vruće vode i ulja, premažite filom od kupusa i pirinča, odozgo stavite još jednu koru, pa opet fil. Uvijte pitu i stavite u podmazan pleh. Uvijajte pitu tako dok ne potrošite sve kore i sav fil.
Pecite u dobro zagrejanoj rerni.
Vreme pripreme: 60 minuta
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka