Sastojci (za 4 osobe):
- 350 g kestena
- 60 ml mleka
- kesica vanil-šećera
- 2 kašike šećera u prahu
- 4 kašike ruma
Priprema: Kesten rasecite i kuvajte oko 40 minuta u poklopljenoj posudi takoda bude prekriven vodom. Ocedite vodu, ogulite ga i skinite kožicu. Dok je još vruć kesten sameljite ili izgnječite. Pomešajte ga sa mlekom, šećerom i rumom. Sjedinjenu masu ohladite pa servirajte sa šlagom.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka