Sastojci:
- 400 g mlevenog mesa
- 2 glavice crnog luka
- 100 g pirinča
- 3 jajeta
- 1 l mleka
- malo aleve paprike
- so, biber
Priprema:
U naseckan i ispržen luk stavite mleveno meso, i uz mešanje pržite dok tečnost ne ispari. Dodajte opran pirinač, alevu papriku, so i biber, i još neko vreme pržite. Skinite s vatre da se malo prohladi, i prelijte jajima umućenim s mlekom. Ovlaš promešajte i pecite na 220 stepeni.
Vreme pripreme: 90 minuta
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka