- Sastojci:
- Za koru:
- 200g mlevenog keksa
- 2 kašike čokolade u prahu
- 100g rastopljenog putera
- Za 1. fil:
- 250g krem sira
- 2dl slatke pavlake
- 6 kašika šećera
- Za 2. fil:
- 50g ekspandirane pirinča
- 2 kašike krema od čokolade
- 50 ml mleka
Priprema:
Keks izmešajte sa otopljenim puterom i čokoladom u prahu pa od njega napravite tvrdu koru na dnu kalupa u koji ste prethodno postavili providnu foliju.
Za prvi fil, umutite šlag sa šećerom, dodajte sir i sve sjedinite.
Za drugi fil, izmešajte krem sa mlekom pa dodajte pirinač i lepo promešajte da sav pirinač bude obložen.
Sipajte prvi fil, dobro izravnajte pa sipajte i drugi fil.
Rashladite sat vremena pre služenja.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka