Sastojci:

Ružičasto punjenje:

  • 3 banane
  • 2 šolje zamrznute jagode (ili druge bobice)
  • 1-3 kašike kokosovog ulja (opciono, ali to će ga učiniti kremastijim)

Spoljašnji krem:

  • 2 šolje indijskih oraha
  • 2 šolje urmi 
  • 1 oljuštena narandža
  • 2 kašike topljenog kokosovog ulja
  • voda, po potrebi

Priprema:

Ružičasto punjenje: Stavite banane u blender, a zatim ubacite smrznute bobice ii blendajte dok masa ne postane glatka. Ulijte ravnomerno u modlu za tortu, ova modla bi trebalo da bude nešto manja od druge koju ćete koristiti.  Ukoliko imate jednu modlu na podešavanje jednostavno napravite manji kalup za ovaj sloj, zatim proširite za drugi deo.    Donji deo može biti roze i možete samo dodati krem sloj na vrh.  Zamrznite dok ne postane čvrsto.

Krem sloj: Mešajte u blenderu sve sastojke dok masa ne postane glatka, dodajući po malo vode eventualno ako uopšte bude potrebno. Što manje vode dodate, sadržaj će biti kremastiji. Koristite veću modlu za torte, stavite ružičasti zamrznuti sloj unutra i zatim nanesite krem sloj od indijskog oraha po stranama i na vrh. Ili možete koristiti istu modlu i širiti krem na vrhu. Zamrznite do čvrstog stanja, ukrasite, secite u kriške i uživajte! Čuvajte u frižideru.

Izvor: Tinkturedrsulca