Na japanskom, njegovo ime je Mizu Shingen Mochi, a providan je i lak baš kao kap kiše... ako ga ne pojedete u roku od 30 minuta, nestaće. Kolač Rain Drop oduševio je Njujork i sve poklonike japanske kuhinje...
Sastojci:
- 500 ml vode
- 15 gr praha agar-agar
- 12 gr šećera
Priprema: Rastvoriti agar-agar dodajući polako vodu i zagrevati sve dok ne provri. Sipati u modlu u obliku polulopte. Rashladiti 2 sata u frižideru. Servirati sa sirupom od šećerne trske i tostiranim sojinim brašnom (kinako).
POGLEDAJTE I VIDEO SA PRIKAZOM PRIPREME na dnu teksta!
Tekst: Lisa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka