Sastojci:

  • gotova podloga za tortu
  • po 0,2 dl maraskina, likera od pomorandže i ruma
  • 100 g preliva od čokolade 
  • 300 g slatke pavlake
  • 75 g šećera 
  • 200 g malina 
  • 25 g ušećerenog voća
  • 50 g piškota 

Priprema:  Foliju i podlogu za tortu isecite prema veličini činije i stavite na tacnu. Poprskajte likerima i rumom. Rastopite čokoladu. Pavlaku ulupajte sa šećerom, pa dve trećine mase pomešajte sa 150 g malina i seckanim voćem, i premažite podlogu za tortu. U preostali šlag umešajte čokoladu i izmrvljene piškote. Sipajte preko krema s malinama, prekrijte preostalom korom. Pokrijte tortu folijom i ostavite je u frižideru 8 sati da se hladi. Skinite foliju, tortu prebacite na tacnu, ukrasite preostalim malinama i listićima nane.