Sastojci:
- gotova podloga za tortu
- po 0,2 dl maraskina, likera od pomorandže i ruma
- 100 g preliva od čokolade
- 300 g slatke pavlake
- 75 g šećera
- 200 g malina
- 25 g ušećerenog voća
- 50 g piškota
Priprema: Foliju i podlogu za tortu isecite prema veličini činije i stavite na tacnu. Poprskajte likerima i rumom. Rastopite čokoladu. Pavlaku ulupajte sa šećerom, pa dve trećine mase pomešajte sa 150 g malina i seckanim voćem, i premažite podlogu za tortu. U preostali šlag umešajte čokoladu i izmrvljene piškote. Sipajte preko krema s malinama, prekrijte preostalom korom. Pokrijte tortu folijom i ostavite je u frižideru 8 sati da se hladi. Skinite foliju, tortu prebacite na tacnu, ukrasite preostalim malinama i listićima nane.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka