Priprema:
Ugrejte rernu na 180C stepeni, a za to vreme isecite hleb na kriške, poređajte ih u pleh na peki-papir i poprskajte maslinovim uljem.
Stavite pleh u rernu na 4 minuta. Izvadite ga i okrenite hleb pa vratite da se peče još 2 minuta. Zatim još vruć hleb protrljajte presečenim čenom belog luka. Na svaki komad stavite kašiku pica kečapa, kolutom-dva salame i kašiku rendanog kačkavalja.
Ponovo stavite da se peče još deset minuta ili proveravajte da li se kačkavalj otopio.
Pospite sušenim origanom i poslužite.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka