Ove galete možete jesti ako vam je zabranjen gluten i izbegavate ugljene hidrate, piše Lepa&Srećna.
Priprema:
Mocarelu izrendajte na krupnije rende.
Umutite jaje i dodajte sir, pa sipajte malo po malo smese u aparat za bakin kolač i pecite.
Ako želite tamnije galete koje možete da filujete slatkim filom, slobodno dodajte u smesu malo kakao praha.
Za slatki bakin kolač, možete dodati i rendanu bundevu u osnovnu smesu.
Lepi dodaci su i kokosovo brašno ili mleveni badem - nemojte preterivati i dodajte samo po jednu kašičicu.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka