Prilagodite količinu sastojaka broju gostiju, a ovaj recept ni vi nećete rado deliti s drugima, piše Lepa & Srećna.
Sastojci:
- 800 gr brašna
- 300 gr kečapa
- 300 gr kačkavalja
- ulje za prženje
- origano, bosiljak, so, biber
Priprema: Napravite osnovno testo za picu od 800 gr brašna, pa podelite u deset loptica.
Rastanjite i neka stoje desetak minuta, pa pržite na podmazanom tiganju sa svake strane dok ne porumeni.
Kad sve ispržite, mažite jednu po jednu kečapom (treba vam oko 300 gr) i pospite kačkavaljem (300 gr), pospite origanom, biberom i sušenim bosiljkom, pa tako namazane spustite svaku na tiganj na kratko, dok se kačkavalj ne otopi.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka