Prilagodite količinu sastojaka broju gostiju, a ovaj recept ni vi nećete rado deliti s drugima, piše Lepa & Srećna.
Sastojci:
- 800 gr brašna
- 300 gr kečapa
- 300 gr kačkavalja
- ulje za prženje
- origano, bosiljak, so, biber
Priprema: Napravite osnovno testo za picu od 800 gr brašna, pa podelite u deset loptica.
Rastanjite i neka stoje desetak minuta, pa pržite na podmazanom tiganju sa svake strane dok ne porumeni.
Kad sve ispržite, mažite jednu po jednu kečapom (treba vam oko 300 gr) i pospite kačkavaljem (300 gr), pospite origanom, biberom i sušenim bosiljkom, pa tako namazane spustite svaku na tiganj na kratko, dok se kačkavalj ne otopi.
Izvor: Lepa & Srećna
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.