- Potrebno:
- 150 g šećera
- 200 g putera
- 4 žumanceta
- 250 g oštrog brasna
- malo praška za pecivo
- ½ kg jagoda
- Glazura:
- 4 belanceta
- 300 g šećera
- sok od pola limuna
Priprema:
Umutite šećer i puter, dodajte žumanca, brašno i prašak za pecivo. Testo stavite da se peče. Kad porumeni, pospite prezlama, dodajte jagode, pa ponovo pospite prezlama. Kada je kora gotova, premažite glazurom i vratite u rernu da se uhvati korica.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka