Sastojci:
- 2 pileće džigerice
- jaje
- peršun
- so, biber
- prezle po potrebi
Priprema: Džigericu sitno iseckajte ili sameljite u multipraktiku.
Dodajte jaje, peršun, so, biber i toliko prezli da masa ne bude ni premekana ni pretvrda.
Umačite kašičicu u vrelu supu i tako vrućom vadite malo po malo mase pa spuštajte u supu. Knedlice su gotove kad isplivaju na površinu.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka