Karolin Aronson se veoma iznenadila prošle godine kada je saznala da je trudna, a tada je imala 53 godine. Početkom ove godine je dobila zdravu devojčicu, a sama njena trudnoća u šestoj deceniji je tabu tema i žena je naišla na mnoštvo osuda.

Ova žena je odlučila da podeli svoje iskustvo sa svim ljudima o tome kako izgleda biti majka u godinama kada njene vršnjakinje već imaju unučiće.

Kada je videla pozitivan test na trudnoću, ostala je vidno šokirana i uzbuđena. Odmah je vest podelila sa suprugom i to je bio veoma emotivan trenutak ispunjen najlepšim emocijama.

"Toliko je dobar osećaj kada u zrelijem dobu dobijete dete. Vaše veliko iskustvo, količina zrelosti kod žene je veća sa godinama toliko da one postaju sve bolje i bolje", rekla je ova žena.

Istakla je da sada ima više samopouzdanja u odnosu na period kada je prvi put postala majka, kao i da sada u potpunosti zna kako da postupi sa novorođenčetom, a uz to je i direktorka jedne firme pa je i finansijski osigurana.

Arison smatra da je ova beba došla u pravi čas, u odnosu na prethodno četvoro dece. Trebalo joj je dugo vremena da u mlađim godinama prihvati činjenicu da ima malu bebu u kući.

Smatra da mladi ljudi u dobu kada dobiju decu nisu toliko fokusirani na njih, već da su fokusirani na sopstveni život.

Karolin priznaje da je veoma srećna zbog ćerkice, kao i da ona i suprug nikada više nisu uživali nego sada. Na negativne komentare se ne osvrće, već se vodi sopstvenim emocijama.

"Zrelija sam i bolje donosim odluke", zaključila je po pitanju majčinstva u poznim godinama.

Šta vi mislite o ovoj temi?

Izvor: Lepa&Srećna