Dvadesetčetvorogodišnja Džes iz Velike Britanije očekivala je drugo dete sa svojim partnerom, Rajanom (29) kad se preselila se kod svoje majke, Georgine (44) i njenog supruga Erika. Dok je bila u porodilištu, nije ni slutila šta se dešava kod kuće, a po izlasku sačekale su je najgore moguće vesti.

Džes je doživela šok kada je otkrila da je otac njene dece "pobegao" sa njenom majkom i sada žive u novom stanu, udaljenom 30 km od porodične kuće.

Džes je ispričala da je njena majka počela da flertuje sa zetom, nedelju dana nakon što se par uselio kod nje u kuću. Kada joj je Džes rekla da vidi šta radi, njena majka je samo slegnula ramenima i rekla: "Ne možemo da biramo u koga ćemo se zaljubiti."

Očajna Džes se obratila časopistu San: "To je najgora izdaja svih vremena. Očekivano je bilo da se baka zaljubi u unuče, a ne u bebinog oca. Trebalo je da bude baka mojoj deci, da mi pomaže da se brinem o njima, ali umesto toga ona j*** mog dečka."

Posted by Facebook App on Четвртак, 27. август 2015.

Džes je kasnije otkrila da su njena majka i njen dečko imali vezu dok je ona bila trudna. A Rajan je sa njom raskinuo preko poruke, samo par sati nakon što mu je javila da je rodila njihovo drugo dete.

Očajna žena je ispričala da je njena majka planirala već ranije da se razvede od drugog muža sa kojim je bila u braku 12 godina. Džes se sada, sama sa dvoje dece, vratila u iznajmljeni stan u kojem je živela sa Rajanom.

Posted by Jess Jane Aldridge on Недеља, 05. април 2020.

Izvor: Stil