Jedna od najpoznatijih i najbogatijih dama na svetu Paris Hilton napunila je 40 godina. A kao najveće iznenađenje dana - njen dečko, bogati biznismen, Karter Reum kleknuo je i pitao da se uda za njega i to u prelepom ambijentu, uz još lepši prsten.

Dok su šetali duž plaže ka mestu gde je trebalo da večeraju povodom 40. rođendana koji je Paris proslavljala, Karter je kleknuo i izgovorio jednu od najromantičnijih rečenica na svetu. A onda je usledilo i ushićeno "Da!" slavljenice, koja je za tu priliku odabrala belu elegantnu haljinu sa visokim šlicem. Njen verenik je takođe odabrao belo odelo, a za svoju buduću suprugu birao je samo najbolje - dijamantski prsten, koji je dizajnirao praunuk Luija Kartijea, Žan Duse specijalno za Paris. Cena ovog dijamanta je vrtoglavih milion dolara.

Radosnu vest podelila je upravo Paris, na svom Instagram nalogu.

"Kad pronađete svoju srodnu dušu, ne samo da to znate, već to i osećate. Moja ljubav i ja smo zajedno od našeg prvog sastanka, a za moj rođendan ugovorio je posebno putovanje u tropski raj. Dok smo šetali na večeru duž plaže, Karter me je odveo do kućice ukrašene cvećem i kleknuo je na jedno koleno. Rekla sam „da”, „da” zauvek. Ne postoji niko s kim bih radije provela ostatak života" – napisala je Paris u objavi.

"Moja bajka se ostvarila! Volim svog budućeg supruga mnogo! Najbolje rođendansko izenađenje svih vremena! Tako sam uzbuđena što ću postati tvoja supruga!" , dodala je Paris.

Izvor: Lepa&Srećna