Par iz Mičigena, Kateri i Džej Švand, o kom pišu svi svetski mediji, u četvrtak su dočekali na svet svoju dugo željenu devojčicu. Ono što ih čini posebnim, je to što im je ovo, čak, 15. dete, nakon 14 dečaka - konačno - ženskog pola.

Kateri i Džej su započeli svoju vezu još u srednjoj školi, venčali se 1993. godine, a prva tri sina su dobili pre završetka koledža. "Presrećni smo što je Megi Džejn postala deo naše porodice. Ova godina će nam ostati u pamćenju iz mnogo razloga, ali Megi je najveći poklon", rekao je oduševljeni tata Džej za medije. Malena Megi Džejn je dobila ime po oba svoja roditelja, Katerinino srednje ime je Margaret, a Džejn je proizašlo iz Džejevog imena.

Par već ima 14 sinova po imenu Tajler, Zak, Dru, Brendon, Tomi, Vini, Kalvan, Gejb, Vesli, Čarli, Luk, Taker, Francisko i Finli. Najstariji sin ima 28 godina, dok najmlađi svega dve godine. "Moji roditelji su konačno blagosloveni ćerkom koju su mislili da nikada neće imati. Već su bili odustali.", rekao je najstariji Tajler, i dodao da će njegovoj braći i njemu sigurno trebati duže vremena da se naviknu na devojčicu u domu, posebno kada je spuštanje WC daske u pitanju.