Snimak koji je šokirao svet i postao viralan na društvenim mrežama na brutalan način pokazuje kako suočavanje sa preljubom u stvarnosti izgleda. Nemili događaj odigrao se u Boliviji, a evo šta se desilo…

Tokom proslave u čast dolaska bebe, budući tata je okupio rođake i prijatelje kako bi im pokazao ultrazvučne slike nerođenog sina. Za stolom je sedela i ponosna buduća mama, u svečanoj trudničkoj haljini.

A onda je usledio šok. Budući otac je objavio i da je sa sobom poveo i advokata, koji je iz aktovke počeo da vadi “papire”, tačnije materijalne dokaze o preljubi trudnice.

Kada je videla u kom pravcu ide "svečani govor", trudna žena je ustala i pokušala da zaustavi supruga, ali nije uspela.

“Dragi gosti, vi znate da smo se svi radovali dolasku mog sina. Međutim, moj advokat, ovde prisutan, ima dokaze da moja žena nije u četvrtom, već u šestom mesecu trudnoće”, rekao je muž.

Gosti su zanemeli od iznenađenja, žena je briznula u plač, ali ni tu nije bio kraj. Prevareni muž je otkrio i da je pravi otac među gostima i pokazao video snimak afere.

muz razotkrio prevaru zena trudna sa drugim muskarcem preljuba skandal tuca
YouTube/PoloBoiBoi 

“Tako da, ova zabava nije za mene i nju, već nju i njega”, rekao je ogorčeno, nakon čega je počeo opšti haos i brutalnana tuča. Ljubavnika su gađali tortom, udarali, dok je pokušavao da umakne besnim gostima.

Preljubnica je potrčala za mužem pokušavajući da mu objasni i moli za oproštaj…

Pogledajte i sami!