Interesovanje u Srbiji za američkog repera Kanjea Vesta naglo je poraslo otkako je počeo da prati na Instagramu Jelenu Karleušu. Još se nije slegla "prašina" u medijima oko te činjenice, a već stiže vest da je Kanje izbačen sa ove ogromne društvene mreže!

Naime, on već neko vreme koristi Instagram da napada bivšu ženu Kim Kardašijan i njenog novog momka Pita Dejvidsona. Kako je objavio portparol kompanije Meta (nekadašnji Fejsbuk), kojoj Instagram zapravo pripada, odlučili su da suspenduju nalog planetarno popularnog muzičara zbog poruka koje je uputio.

On je objavio juče kako je "istinski zabrinut" da će Pit Dejvidson "navući Kim na drogu" i zatražio da se Dejvidson "izvini njegovoj porodici što se pojavljuje u toj porodici". Vest se okomio i na voditelja Trevora Nou, koji je u svom šou programu izjavio kako bi "svađa bivših supružnika na internetu grozna za gledanje" i kako bi "mogla da preraste u nasilje".

Sada je Vestu nalog suspendovan na 24 sata pa neće moći ni da objavljuje bilo šta, da komentariše niti da šalje poruke. Kompanija Meta poručuje da se neće zaustaviti na ovom ako se nasilje Kanjea Vesta nastavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna