Posle skoro sedam godina braka, Kim Kardašijan se sprema na razvod od Kanjea Vesta, javljaju svetski mediji. Više izvora je potvrdilo da se zvezda rijaliti programa U korak sa Kardašijanima priprema za razvod i da je zbog toga u ozbiljnim razgovorima sa jednom od najboljih advokatica za ta pitanja, Lorom Vaser. Veruje se da bitka oko imovine biti teška, jer samo dom u kojem žive vredi 60 miliona dolara. Od toga, 40 je plaćena kuća pri kupovini, a 20 miliona je uloženo u renoviranje.

Poznati reper i rijaliti zvezda već neko vreme su razdvojeni, pa Kanje živi u Vajomingu, na ranču vrednom 17 miliona dolara. Tvrdi se da je otvoreni sukob planuo kad je Kanje objavio da će se kandidovati za predsednika SAD. Kim je tada reagovala izjavom da njen suprug boluje od bipolarnog sindroma i apelovala na milione pratilaca da pokažu saosećanje za njihove probleme.

Kanje Vest
Profimedia 

Krajem leta, bračni par je čak proveo neko vreme ponovo zajedno, ali poznavaoci njihovih porodičnih prilika tvrde da je Kim sve to uradila zbog dece, dok se Kanje nije ponašao kao pravi roditelj. Uz to, počeo je da odbija terapiju koja mu je prepisana zbog psihičkih problema.

Koja je to "kap koja je prelila čašu", pitaju se mnogi koji prate detalje u vezi sa poznatom Kardašijankom. Kako je otkrila njena dadilja iz najranijeg detinjstva, Kim nema sreće u ljubavi jer se njeni muškarci teško nose sa slavom i ogromnim bogatstvom koje uz nju ide.

Kanje Vest Kim Kardašijan
Profimedia 

Navodno je i majka, Kris Džener, rekla da tom braku mora doći kraj. Ogromne zajednice na društvenim mrežama pronose glasine da je glavni krivac Džefri Star, transrodna zvezda s kojom je Kanje navodno u vezi. 

 Izvor: Lepa&Srećna