Vest o tome da je Jelenu Karleušu počeo da prati Kanje Vest šokirala je mnoge, jer je reč o svetski poznatom muzičaru koji se nedavno razveo od slavne Kim Kardašijan. Već neko vreme naša pevačica imitira Kardašijanku svojim pripijenim kostimima, a bilo čak i vesti da je sama Kim rekla kako joj se kombinacije JK dopadaju.

Najnovija imitacija uključuje, verovali ili ne - izolir traku! Naime, kad se već pomislilo da je Kim pokazala sve varijacije utegnutosti u Balensijagine kreacije, ona je dokazala da partnerstvo sa ovom modnom kućom nema kraja. Na njihovoj reviji pojavila se sva oblepljena baš žutom trakom sa ispisanim logom brenda.

Traka je izlepljena po crnom trikou a kažu da je Kim škripala kako god se pokrene i nije smela ni da sedne. Naravno, posle revije, morali su da iseku i traku i triko da bi je oslobodili.

Karleuša je otišla korak dalje, pa je istu takvu izolir traku izlepila po golom telu. Kad je bivši muž Kardašijanke, Kanje Vest zapratio Jelenu na Instagramu, svi su zaključili da je upadljivim slikama konačno uspela da privuče njegovu pažnju. Tim pre što je objavila čak i sliku na kojoj je potpuno naga, samo u patikama modne linije samog Vesta. 

jelena karleusa
Instagram / karleusastar 

Međutim, ona sad tvrdi kako joj je Kanje napravio haos u životu. "Nemam ja ništa od toga što je on mene zapratio", rekla je Karleuša za Kurir TV, "samo haos po medijima i na društvenim mrežama." Prema njenim rečima, Nije joj pisao i ona ne zna zašto ju je uopšte zapratio.

"Nemamo nikakav kontakt. Ne znam zašto me je zapratio, nikad se ništa neće desiti mimo tog praćenja. Znači, zaboravite na njega", kaže Karleuša. Tvrdi da nije ni znala da je Kanje Vest toliko popularan u Srbiji, ali dodaje i da je skrenula pažnju sa rata u Ukrajini.

kim kardasijan
Youtube / Entertainment Tonight 

"Moram da kažem da je on očigledno jedna velika svetska zvezda čim je jedan glupi follow napravio takav jedan haos. Ja sam se zbog fore i i zbog hajpa slikala u njegovim patikama, nisam ni sanjala da se u Srbiji ljudi toliko interesuju zbog njega, čak je i rat između Rusije i Ukrajine pao u drugi plan, zbog toga. Iskreno mislim da je on mene sasvim slučajno zapratio", rekla je Kareluša.

Svi očekuju i reakciju Jeleninog muža Duška Tošića, ali on i dalje o tome ćuti. Svi mediji su preneli da je čak i njegov rođendan u januaru prošao bez ijednog traga i glasa od Jelene na muževljevom Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna