Pit Dejvidson, uprkos tome što nije klasičan lepotan, uspeo je da osvoji brojne dame iz javnog života: dve decenije stariju britansku glumicu Kejt Bekinsejl, pop zvezdu Arijanu Grande, manekenku Kaju Gerber, glumicu Margaret Kvoli, ćerku čuvenog Larija Dejvida Kezi Dejvid... Sada je na svoj spisak dodao i rijaliti zvezdu Kim Kardašijan.

Nakon što su se u emisiji "Saturday Night Live "pred kamerama, u jednom skeču poljubili, viđeni su kako se drže za ruke tokom vožnje u zabavnom parku. 

Izvori bliski rijaliti zvezdi ističu da joj se on dopada, a strani tablodi prenose da su u vezi. Društvene mreže zbog toga gore i mnogima nije jasna pomama slavnih žena za Pitom Dejvidsonom.

pit-dejvidson.jpg
Profimedia 

"Ubeđena sam da je Pit Dejvidson nešto kao obavezna porota za poznate ličnosti i da će u jednom momentu većina biti pozvana da bude s njim", "Svi moraju da prestanu da se viđaju s Pitom Dejvidsonom dok ne utvrdimo šta se to dešava", samo su neki od komentara koji su osvanuli na Tviteru.  

Svidelo se to nekome ili ne, Pit je prvi muškarac kog je bivša starleta javno poljubila od kada je u februaru podnela papire za razvod od svog supruga Kanjea Vesta.

Izvor: Lepa&Srećna